donderdag 11 februari 2010


Na 2,5 jaar deze blog met rust gelaten te hebben is het tijd voor een reactivering ervan. De reden is dat er iets nieuws op stapel staat, namelijk de premiere van de nieuwe modelbaan. deze heeft als titel "De Hezelpoort 1927" en zal op 28 februari en 1 maart 2010 voor het eerst aan het publiek getoond worden. Plaats: Karel de Grote College te Nijmegen. Juist, is dat niet die school die in de oude aula van de universiteit aan de Wilhelminasingel gehuisvest is? Hier alvast een foto.

2 opmerkingen:

Hugo Baart zei

Hallo Loek,

Afgelopen weekend heb ik je nieuwe modelbaan Hesselpoort 1928 bewonderd. Deze modelbaan toont wederom aan dat wij in Nederland voortreffelijke modelspoor bouwers hebben. Je baan is te gek en de technieken die je hebt gebruikt, de fietser, de op een band ronddraaiende treinen, de gebogen achtergrond zodat geen verticale lijnen zichtbaar zijn kortom de gehele modelbaan is een lust voor het oog.
Wij hopen in de toekomst nog veel te kunnen genieten van je creaties.

Met vriendelijke groet,
ModelSpoorGroep Valkenswaard

Hugo Baart en ook namens
Peter Dillen en
Hans van den Boom

De bouwers van "Veldhoven 1935"

Unknown zei

Hoi Loek,

Wat leuk om u vandaag toevallig getroffen te hebben in het Spoorwegmuseum. Uw "Hezelpoort '27" is prachtig! Ik heb er ondanks de drukte een paar leuke foto's van kunnen maken. Veel plezier nog de komende dagen in Utrecht!

Tot ziens,
Femi Korrelboom